مواد لازم : 4 نفر

 

 

 
آب گوشت یا مرغ
    1 فنجان
سس سویای کم نمک
    2 قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده
    1 قاشق سوپخوری
سرکه ی برنج یا خرما
    2 قاشق چایخوری
شکر     2 قاشق چایخوری
کنسانتره ذرت     2 قاشق چایخوری
روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری
سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان     1/5 پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده     2 عدد
برنج پخته شده و سرخ شده     2 فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده     1 بوته

 

 

 

طرز تهیه :

 

 

1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

 

 

2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.

 

 

3. در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.

 

 

4. غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها